Verbind je als ZZP-er aan Ifmec

Wil je samenwerken met Ifmec en samen impact maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Verbind jij je als ZZP-er aan Ifmec?

Sectoren: Huisvesting / Facilitair / Inkoop

Ifmec heeft regelmatig behoefte aan facilitaire professionals met een bepaald specialisme of ervaringsprofiel. Daarom werken we samen met een netwerk van professionals die ons en onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen. Is dit iets voor jou? Dan leren wij jou graag kennen!

Organisatieontwikkeling

Even iets over Ifmec

Ifmec helpt haar opdrachtgevers facilitaire organisaties te bouwen waarbij niet het beheer, maar de waarde voor mens, organisatie en maatschappij centraal staat. Wij beschouwen FM als een volwaardige organisatorische functie die ervoor zorgt dat organisaties optimaal functioneren. Onze mensen en relaties zijn in staat de vertaalslag te maken van strategie en beleid, naar werkende oplossingen in de praktijk. 

Wij zijn actief in verschillende sectoren, maar gespecialiseerd in zorg, overheid en uitvoeringsorganisaties. Wij werken daar onder meer voor prachtige opdrachtgevers als het RIVM, Wageningen University & Research, FMHaaglanden, de Nationale Politie, de gemeente Amsterdam en ProRail.

Naast de organisatie van de FM-functie in werkomgevingen, spelen onze FM Professionals een belangrijke rol in de uitdagingen waar we als samenleving mee te maken hebben. Denk maar aan het organiseren van test- en vaccinatiecentra gedurende Covid, duurzame mobiliteit, de energie- en voedseltransitie, alles rondom de SDG's, de organisatie van verkiezingen en vluchtelingenopvang. Daar zijn we trots op!

We gaan ons team flink uitbreiden en hebben plaats voor zowel starters, gevorderden als ervaren FM-professionals en ZZP-ers. Bekijk op onze website ons profiel en alle collega’s

PS: volg je ons al op Instagram en LinkedIn? Ontdek wie we écht zijn en wat wij doen!

Fotosessie 2023 (8)

Stap voor stap samenwerken als ZZP-er

Samen maken we impact met waardegedreven FM!

Stap Voor Stap Samenwerken Als ZZPer

Contact

Niels is FM Consultant bij Ifmec en is verantwoordelijk voor de bemensing van veel van onze opdrachten. Wil je meer weten over Ifmec, onze opdrachtgevers of rollen? Neem dan contact met hem op.

Niels Oldenburger
niels.oldenburger@ifmec.nl
06-22970907